Witamy w Spisie Piw Regionalnych

Katalog piw regionalnych to źródło wiedzy na temat chmielowego trunku. Tutaj można z powodzeniem oceniać, komentować poszczególne marki, a także szukać inspiracji.

back-boutle
<

Powrót do katalogu

Dodany: 22.09.2014

Ciechan Shandy

Ciechan Shandy to niskoprocentowy napój piwny składający się z 40% Ciechana Wybornego i 60% miodowo-cytrynowej lemoniady. Jest to orzeźwiający napój o mętnym jasnozłotym kolorze i przyjemnym miodowo- cytrynowym aromacie. Smak Ciechana Shandy to słodkie cytrusy i miód ze słodowym posmakiem.

Wygląd:


Smak:


Ocena:




komenty komentarze

~Donia

Dodano: 03.11.2014

Z polskich radlerów ten jest zdecydowanie najlepszy. Miód z cytryną idealnie współgrają. Schłodzone idealnie orzeźwia.

ŁUKASZ_PIJAK

Dodano: 12.09.2014

777Piwo wielozbożowe, do którego warzenia użyto poza jęczmieniem i słodem pszenicznym, pradawne zboża (Einkorn i Emmer) oraz orkisz. Posiada certyfikat BIO, co oznacza że wszystkie składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

pawel

Dodano: 12.09.2014

6Piwo wielozbożowe, do którego warzenia użyto poza jęczmieniem i słodem pszenicznym, pradawne zboża (Einkorn i Emmer) oraz orkisz. Posiada certyfikat BIO, co oznacza że wszystkie składniki pochodzą z upraw ekologicznych. Piwo wielozbożowe, do którego warzenia użyto poza jęczmieniem i...

pawel

Dodano: 12.09.2014

5Piwo wielozbożowe, do którego warzenia użyto poza jęczmieniem i słodem pszenicznym, pradawne zboża (Einkorn i Emmer) oraz orkisz. Posiada certyfikat BIO, co oznacza że wszystkie składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Podpis:
Przepisz kod z obrazka: Token

© 2014 Najlepsze polskie piwa regionalne - serwis dla osób powyżej 18 roku życia